Vakantiepark Eigen Wijze

Groepsverblijf Stal + 10 comfortabele woningen (66 personen)

Availability and Price
 

Location

Flevoland, Bant
 

Amenities

  1. Second bathroom
  2. Pets allowed
  1. Smoking
  1. Wi-Fi
 

Description

Groepsverblijf Stal in combinatie met 7 zespersoons- en 3 achtpersoons comfortabele woningen (Woning 14 t/m 21 + 32&33) (66 personen)

Zaal De Stal grenst direct aan een speelveld en wordt verhuurd met 7 zespersoons en 3 achtpersoons comfortabele woningen

Zaal De Stal grenst direct aan een speelveld en wordt verhuurd met 7 zespersoons en 3 achtpersoons comfortabele woningen. De zaal heeft een eigen keuken, een eetgedeelte met grote stamtafels en een hoek met comfortabele zitjes. U heeft via de tuindeuren direct toegang tot het grote grasveld naast het gebouw. De keuken van deze zaal heeft een vijfpits gasstel, een snelle vaatwasser, grote potten en pannen en voldoende serviesgoed.

De accommodatie
De 5 woningen bieden slaapruimte aan totaal 66 personen. De woningen bieden plaats aan zes of acht personen. Alle woningen hebben een slaapkamer beneden en beschikken over 2 badkamers. De slaapkamers zijn tweepersoonskamers met boxspring bedden. De woningen zijn verder voorzien van centrale verwarming, vaatwasser, radio, televisie en een volledig ingerichte keuken met magnetron en een vierpits gasstel.

Het vakantiepark
De accommodaties staan op het erf van een voormalige boerderij. De gasten op het park genieten van de ruimte die er op het terrein is. De sportvelden (volleybalveld, voetbalveld en tennisbaan) zijn door iedereen vrij te gebruiken. Ook zijn er verschillende spannende speeltoestellen voor kleine kinderen aanwezig. Vooral de skelters en de speelboot zijn razend populair. Op het erf is tevens een overdekte ruimte met verschillende speeltoestellen.

Extra service: biertapverhuur, catering, animatieprogramma in het zomerseizoen, barbecueverhuur, outdooractiviteiten.

De omgeving Het kleinschalige vakantiepark ligt op de grens van Overijssel, Flevoland en Friesland. Het park ligt aan de rand van het 1100 hectare grote Kuinderbos, wat wordt doorkruist door vele kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden. Direct achter het Kuinderbos beginnen de natuurgebieden de Weerribben en de Rottige Meenthe, twee moerasgebieden. De ligging van het vakantiepark biedt voldoende gelegenheid tot het maken van diverse toeristische uitstapjes. Een bezoekje aan 1 van de oude Zuiderzeedorpjes zoals Lemmer, Blokzijl, Vollenhove en Urk is zeker de moeite waard. Ook de Friese meren en de bossen van Gaasterland zijn dichtbij te vinden.