Vakantiepark Eigen Wijze

Activiteitenterrein

Het Activiteitenterrein

Dit activiteitenterrein ligt direct naast ons vakantiepark en kan in combinatie met het vakantiepark worden geboekt! Van een BBQ tot een bruiloft of zelfs een festival, alles is mogelijk! Bovendien kan er ook gecampeerd worden op de nieuwe camperplekken!

Dit activiteitenterrein van Staatsbosbeheer is centraal gelegen tussen het westen, midden en het noorden van Nederland. Plusminus 90 kilometer van zowel Amsterdam, Utrecht en Groningen. Dit maakt het tot een unieke locatie. Het terrein ligt in een natuurlijke omgeving aan een plas van 18 hectare aan de rand van het Kuinderbos nabij Bant.

Om deze plas wordt op dit moment een 5 kilometer lange wandelroute aangelegd. Hierdoor kunnen er straks verschillende sportactiviteiten plaatsvinden, zoals een bosloop, bootcamps, obstacle-run en tal van scoutings- en outdoor activiteiten. Een mooie toevoeging is het 4x4 offroad behendigheidsterrein. 
 

Activiteitenterrein in combinatie met vakantiepark Eigen Wijze
Dit activiteitenterrein kan in combinatie met het gehele vakantiepark Eigen Wijze worden geboekt. De combinatie van het gehele vakantiepark plus het activiteitenterrein is natuurlijk ideaal! Niet alleen de meer dan 250 bedden die het park biedt, maar ook de verschillende zaal- en conferentieruimtes maken het aantrekkelijk voor meerdaagse evenementen! Voor een teambuilding, bedrijfsfeest of klein festival van 50 tot 2500 personen kunt u hier terecht. Door te klikken op de afbeelding hiernaast, is het mogelijk deze optie te boeken!

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van het activiteitenterrein inclusief toiletgebouw en hooi-kap zijn de volgende kosten van toepassing: 
- Voor een groep minder dan 50 personen =          €250,-
- Voor een groep meer dan 50 personen =             € 5,- p.p.                (voor vragen of het gebruik willen maken van deze optie, graag dit Contactformulier invullen)


Bovendien hebben wij contact met tentverhuur organisaties en kunnen wij zorgen voor podia en alles voor geluidstechniek. Versterkt geluid op het activiteitenterrein is toegestaan tot 21:00 uur. Één dag versterkte muziek op het activiteitenterrein tot 02:00 uur 's nachts is in overleg mogelijk, maar dan wordt er een meerprijs van €5000,- gevraagd.

Camperplaatsen activiteitenterrein (Staatsbosbeheer)

Op het activiteitenterrein naast ons vakantiepark is het sinds kort mogelijk hier te camperen! Voor het gezin als een vriendengroep is het hier heerlijk vertoeven. Het terrein heeft een eigen toiletgebouw en een hooi-kap. Deze hooi-kap kan wordt aangekleed met zeilen aan vier kanten waardoor een intieme locatie wordt gecreëerd voor gezelschappen vanaf 50 personen. Door te klikken op de afbeelding hiernaast, is het mogelijk deze optie te boeken!
 

Trouwlocatie
Het activiteitenterrein is ook zeker geschikt als trouwlocatie! Op een steenworp afstand van het terrein wordt op een heuvel een huwelijksprieel gebouwd met een prachtig uitzicht over de plas. Zowel de huwelijksvoltrekking als het feest kan daar volledig in de natuur plaatsvinden. Om het feest compleet te maken kunnen de gasten overnachten op ons vakantiepark of op de tien camperplaatsen aan de plas! Het ontbijt kan de volgende ochtend genuttigd worden onder een stretchtent of in onze sfeervolle druivenkas.